Avelure [av•uh•lur]

Avelure Jewelry er et eksklusivt, dansk smykkebrand, der forhandler både hverdagssmykker og diamantsmykker. Vores stil er elegant, raffineret og stilfuld.

A Touch Of Elegance

Vores smykker er designet til det elegante udtryk, og for os betyder elegance den perfekte balance mellem det ekstravagante og det diskrete. Avelure kommer fra det engelske ord, allure, som betyder at tiltrække og fascinere, og det er den effekt, vi prøver at skabe med vores moderne, yndefulde og stilfulde smykker.

Kvalitet

Kvalitet er én af vores kerneværdier, og det kommer til udtryk i vores smykker, vores indpakning og i stort set alle vores handlinger som virksomhed.

  • Vores sølvringe og forgyldte ringe har et kvalitetsniveau, der er langt højere end gennemsnittet på markedet: Nikkelfri og allergivenligt 925 Sterling sølv, topkvalitet AAAAA zirkonia-sten og en overfladebehandling, der giver ekstra slidstyrke.
  • Vores diamantsmykker er lavet i 14 karat massiv guld, og diamanternes kvalitet er nøje udvalgt, så du får mest værdi for pengene. Du kan læse mere om diamantkvalitet her.
  • Vores high-end indpakning følger vores høje kvalitetsstandard, og er derfor med til at gøre gaveoplevelsen helt speciel.

Kvalitetskontrol

Avelure er underlagt kontrol af den danske myndighed, Ædelmetalkontrollen, der sørger for at danske forhandlere af ædelmetaller overholder den danske lovgivning. Hvert år udtager Ædelmetalkontrollen prøver, som undersøges på deres laboratorium for at sikre sig, at der bliver handlet med ægte sølv og guld. Derfor kan du være helt sikker på, at du får den kvalitet, som vi lover.

Certificerede diamanter

For almindelige mennesker kan det være svært at se forskellen på en god og en dårlig diamant. Derfor er alle vores diamanter certificerede, hvilket vil sige at de er blevet vurderet af en professionel diamantgraderer. Dette betyder også, at du som kunde kan være sikker på, at kvaliteten er i orden.